2013 m. birželio 11 d., antradienis


 


Tešlai reikės:

Stiklinės šilto pieno
mielių sausų arba šlapių
dvi stiklinės miltų
aliejaus 3 š.
šaukštelis cukraus, šiek tiek druskos.

Picos padažas :

Konservuotų pomidorų indelis
svogūnas
baziliko


Gaminimas:

Sumaišome mieles su cukrumi (jei yra šlapios) , supilame šilta pieną, miltus, aliejų, druską. Gerai išminkome ir paliekame gerai valandai šiltoj patalpoj ,kad iškiltu.  Kai tešla iškyla ,kočiuojame nelabai plona paploti ir su stikline formuojame apskritimo formos piciukus. Sudedame į skarda , pakepame 5-10 min  180 laipsnių karštyje. Apkepusius padus ištepame padažu ( sublenderiuoti pomidorai su svogūnais) uždedame smulkinto kumpio, pievagrybiu ar kitų mėgiamų daržovių, užbarstome sūriu ir kepame dar 5-10min.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą