2013 m. birželio 10 d., pirmadienis




 

Piršteliams reikės:


0,5kg vištienos krutinėlės
2 vnt. kiaušinių
džiuvesėlių
prieskonių
0,5l aliejaus

Padažui:

3-4 šaukštai majonezo
vienos citrinos sulčių
2 skilteles česnako


Gaminame : 

Vištienos krutinėlę supjaustome juostelėm, pamarinuojam su mėgiamais prieskoniais. Galima išspausti pusę citrinos sulčių. Paliekame maždaug valandai. Po valandos skilteles apvoliojame kiaušinyje, džiuveseliuose. Jei norite storesnės plutelės ,kartokite veiksmą kelis kartus. Dedame į įkaitinta alieju ir apverdame kol gražiai paruduos.

Patiekiame su padažu ir mėgstamu garnyru (padazui cesnakus susmulkiname,išspaudžiame citrinos sultis, sumaišom viska su majonezu, galima idėti krapų).

Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą